Valcea Forest Run Valcencele
Profile Image

Suma strânsă: 300 LEI

Suma target: 5000 LEI

6%

Alecsandru Dunaev

Sunt Alecsandru Dunaev, actor la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea. În copilărie, am simțit pe propria piele durerea și singurătatea cauzate de bullying. Aceste experiențe m-au marcat profund, dar m-au și motivat să devin vocea celor care nu se pot apăra singuri.

Astăzi, folosesc puterea artei și a poveștilor pentru a aduce speranță și curaj tinerilor afectați de bullying. Prin rolul meu de ambasador, doresc să ofer sprijin și să inspir tinerii care se confruntă cu această problemă. Cred cu tărie că fiecare tânăr merită să fie tratat cu respect și demnitate și sunt hotărât să contribui la crearea unui mediu sigur și pozitiv pentru toți elevii.

Prin implicarea mea, sper să aduc o schimbare reală și să ajut la construirea unei comunități mai unite și mai empatice.


Formular donații

LEI

Donații

Donat de: Elena Suteu
Suma: 100 LEI
Data: 13 Iun 2024
Mesaj: Mult succes cu acest proiect!
Donat de: Anonim
Suma: 200 LEI
Data: 04 Iun 2024
Mesaj: Am trecut prin asta, știu exact cum se simt singurătatea, excluderea din cercuri de oameni și toate celelalte trăiri ce vin la pachet. Felicitări pentru inițiativă și sper din suflet să reușiți estomparea bullyingului prin artă!