Valcea Forest Run Valcencele
Profile Image

Suma strânsă: 350 LEI

Suma target: 5000 LEI

7%

Theodora Șerban

“Ca părinte al unui copil cu diabet tip 1, am experimentat în mod direct dificultățile și provocările pe care această afecțiune le poate aduce în viața unei familii. Am învățat cât de importantă este educația, sprijinul și comunitatea în gestionarea zilnică a diabetului la copii. Fiecare zi este o luptă, dar și o oportunitate de a învăța și de a crește împreună.

 În calitate de ambasador al acestui proiect, doresc să împărtășesc experiența mea și să ofer sprijinul și încurajarea necesare altor familii și copii care se confruntă cu aceeași realitate. Este esențial ca acești copii să se simtă parte a unei comunități care îi înțelege și îi susține necondiționat în călătoria lor cu diabetul.

 Prin implicarea mea activă și prin promovarea acestui proiect, sper să contribui la crearea unui mediu sigur, empatic și educativ pentru copiii cu diabet, unde ei să se simtă liberi să-și exploreze potențialul și să-și trăiască viața într-un mod plin de bucurie și încredere.

 Sunt profund convinsă că aceste tabere pentru copii cu diabet de tip 1 au puterea de a transforma vieți și de a inspira speranță și împuternicire în inimile tuturor celor implicați. Este o onoare pentru mine să fac parte din acest efort extraordinar și să contribui, în orice mod posibil, la succesul și impactul pozitiv al acestui proiect.»


Formular donații

LEI

Donații

Donat de: Gogu Maria
Suma: 100 LEI
Data: 27 Mai 2024
Mesaj: Sa aveti incredere in Dumnezeu si in puterea voastra!
Donat de: Dican Dragos
Suma: 150 LEI
Data: 24 Mai 2024
Mesaj: Susțin!
Donat de: Cosmin Mihail Ficiu
Suma: 100 LEI
Data: 22 Mai 2024
Mesaj: Bafta